اخبار و مقالات

با خوردن این پاستا، انگشت هایتان را هم می خورید!!!
تاریخ انتشار : 1395/3/9 ساعت 11:24:32



با خوردن این پاستا، انگشت هایتان را هم می خورید!!!
با خوردن این پاستا، انگشت هایتان را هم می خورید!!!

پاستا یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد. این بار با پاستای پنه و ریحان و گوجه فرنگی، یک پاستای خوشمزه و متفاوت درست کنید.

مواد لازم پاستای پنه با ریحان و گوجه فرنگی

پاستای پنه : یک بسته ( پاستاهای لوله ای میان تهی قطردار را همان پاسته پنه گویند )
روغن ریحان : یک قاشق غذاخوری 
روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری 
سه حبه سیر له شده 
۵۰۰ گرم گوجه فرنگی گیلاسی از وسط دو نیم شده 
۱ پیمانه پنیر رنده شده پپرجک (یک نوع پنیر نرم که با انواع مختلف فلفل طعم دار شده است)
۱ پیمانه پنیر رنده شده موزرلا
¼ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده 
۱ قاشق غذا خوری ریحان تازه خرد شده

طرز تهیه پاستای پنه با ریحان و گوجه فرنگی

یک قابلمه بزرگ آب را جوش آورده ، پاستا ها را در آب جوش تا زمانی که کامل پخته شوند می جوشانیم اما نباید له شوند در حدود ۱۱ دقیقه، و سپس آبکش می کنیم.
روغن ریحان و روغن زیتون را روی حرارت متوسط گذاشته ،سیر را اضافه کرده تفت می دهیم تا نرم شود. 
گوجه فرنگی را اضافه کرده ، حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. 
پنیرها را اضافه کرده زمانی که پنیرها آب شد پاستای پخته شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم. 
با نمک و فلفل و ریحان تازه خرد شده مزه دار می کنیم.

پاستای پنه با ریحان و گوجه فرنگی

پاستای پنه با ریحان و گوجه فرنگی

تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی ممتاز نیوز
اختصاصی ممتاز نیوز